Фудбал: Слога савладала Полимље, пораз Перућца у Косјерићу, реми Вишесаве

ByББ ГЛАС

11. мај 2019.
Играчи Слоге и Полимља пред почетак утакмицеСлога -Полимље

У 22, колу Западно-моравске зоне фудбалери Слоге су убедљиво на свом терену савладали припепољско Полимље са 3:0.  ПОбедник је решен у првом полувремену када  су постигнута сва три гола. Двоструки стрелац био је Тарабић у  18. и 36. минуту, а у стрелце се у 28, уписао и Ивановић. Победа је могла бити и убедљивија  да су нападачи домаћих искористили све шансе које су створили током 90 минута. Главни судија Лазар Тодоровић из Лознице није имао  тежак задатак и обавио га је коректно.

Све решено у првом делу: Слога – Полимље 3:0

СЛОГА   је наступила у овом саставу: Голубовић , Андрић , Митровић ,  Костадиновић , Ђорђевић , Ђурић ,  Божић  (Николић), Живановић, (Јевтић),Ивановић , Тарабић (Михајловић), Јашић.   

Остале утакмице 22. кола играју се сутра ( 12. маја).

И у наредном 23. колу Слога је домаћин. Угостиће екипу  чачанске Слободе која се бори за опстанак у Западно-моравској зони.

У 26. колу Златиборске окружне лиге  Црнокоса је у Косјерићу савладала Перућац са 3:0 а  Вишесава је  у гостима са екипом Сечице  поделила бодове, крајњи резулат био је 2:2. Перућац је након овог кола задржао четврто место а Вишесава заузима 11. место на табели Окружне лиге.

                                                                                                                                                                                                                                                                   Р.Б.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pin It on Pinterest