Слога јесењи шампион, Слога – Полет 2:0 ( 1:0 )

Posle pobede u PrijevoruPosle pobede u Prijevoru

Фудбалери Слоге, савладали су данас  Полет из Трбушана  са 2 :0  и коло пре краја оверили титулу јесењег првака Западно-моравске зоне. Домаћи су повели голом Милуна Божића у 21.  а коначан резултат поставио је Николић у последњим секундама меча , у надокнади времена од четири минута.

Bozic u akciji

Милун Божић начео мрежу гостију

Radost posle gola Bozica

Mijatovic i Gligic zustavili su Todorovica
Мијатовић и Глигић заустављају Тодоровића

Домаћи су у првом полувремену имали још две идеалне шансе за постизање гола које није искористио млади Филиповић. Слога након данашњег 14. кола има 31 бод, пет више од другопласираног Севојна. Следе ФАП са 24, Пријевор и Слобода са по 23, Јединство Путеви са 22 бода.

Слога је утакмицу започела у саставу- Голубовић, Ђорђевић, П. Живковић, Николић, Божић,Ф.Филиповић, Јешић, Мијатовић, Костић, Јанковић и Глигић.  Тренер Јашић на овој важној утакмици  због жутих картона није могао да рачуна на три стандардна играча, Тошића, Андрића и С. Живковића.

Радост играча Слоге након тријумфа над Полетом
Радост играча Слоге након тријумфа над Полетом

Утакмицу је  добро водио  судија Душан Арсовић из Горњег Милановца. Данас су одигране још две утакмице 14. кола. ФАП је код куће са 5 :0 победио Рампу, а Пријевор је у Косјерићу славио -1:0.

У последњем колу Слога игра у гостима, састаће се са Рампом која је 13. на табели.

ПОРТАЛ ББ ГЛАС  – ФОТО – Милан АНДРИЋ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pin It on Pinterest