Фудбал: Слога играла нерешено у Ариљу- (0:0)

ФК Слога - Бајина БаштаФК Слога - Бајина Башта

Фудбалери Слоге гостовали су данас у Ариљу  где су одмерили снаге са традиционално неугодним противником, екипом Будућности. Сусрет је завршен без голова  мада је било прилика да се током 90 минута мреже затресу. Најбоље  прилике имали су нападачи  гостију, пре свих Миловановић и Тешић.  Јунак победе на ужичком Слободом у прошлом колу Стефан Тешић имао је шансу да се поново прослави,   овога пута није имао среће, или боље речено концентрације у завршници. После врло ефекте соло акције у шеснаестерцу Будућности   промашио је празан гол.  Судија је у финишу утакмице показао два црвена картона фудбалерима Слоге, Марку Божићу током игре а на клупи је поцрвенео и Ђорђе Ђорђевић.

Након данашњег одиграног 9. кола у првенству Српске лиге, група Запад, Слога са 14 освојених бодова заузима шесто место.   Прву позицију са 19 бодова преузело је Таково, другу Јединство из Уба са 18 бодова.

У наредном 10. колу које се игра 16. октобра Слога на свом терену дочекује 12. пласирану екипу Рађевца из Крупња, Утакмица почиње у 14,30 часова.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pin It on Pinterest