Фудбал -СЛОГА- ГУБЕР ( Сребреница)  3:1 ( 3:0)

Guber 3Guber 3

Спортски центар „ Браћа Милутиновић“. Судија: Жељко Јовановић ( Бајина Башта). Стрелци: Милосављевић у 15, Аврамовић у 33, Божић у 35. минуту за Слогу, а Ферхатовић у 82. за Губер.

СЛОГА- Голубовић, Мијатовић, П.Живковић, Костоћ, Ђорђевић, Тошић, Р. Илић, С. Живковић, Божић, Аврамовић. Милосављевић, Играли су још : Павловић, Глигић, Андрић, Стојановић, Николић, Југовић, Петковић, Јовановић, Ђерић, Н. Илић,

ГУБЕР- Бодирога, Митровић, Јаковљевић, Ћирковић, Илић, Алић, Муминовић, А. Смаиловић, Челик, Ферхатовић, Максимовић. Играли су још: О. Смајиловић, Јеремић, Н.Смајиловић, Стевановић, Османовић.

Guber 1

Guber 2

Готово по традицији сваког пролећа састају се Слога и Губер из Сребренице. Овог пута Сребреничани су били гости. У њиховом тиму  наступили су и Бајинобаштани, Миљан Бодирога, Иван Максимовић и Филип Митровић. Утакмица је одиграна на главном терену.

Слога је повела лепим голом младог Милосављевића. Његов јак и прецизан шут са око 18 метара Бодирога није могао да одбрани. На 2:0 повисио је Аврамовић.  Направио је соло продор,  одиграо дупли пас са Милосављевићем па потом погодио мрежу гостију. Само два минута касније П. Живковић је убацио лопту у петерац Губера где је Божић у трку ефектно главом још једном матирао Бодирогу. Губер је у другом полувремену заиграо офанзивније. Ипак, није успео да створи ниједну озбиљну прилику изузимајући ону из контре у 82. минуту када је Ферхатовић постигао почасни гол за свој тим.

Текст и фото:  М.Андрић

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pin It on Pinterest