Фудбал – Слога голом Тешића славила у Богатићу

Радост играча Слоге после победе над РађевцемРадост играча Слоге после победе над Рађевцем

Прошлонедељна утакмица Српске лиге група Запад између Мачве 1929 и  Слоге из Бајине Баште  која је требало да се одигра у Богатићу одложена је због поплављеног терена домаћина. Одлуком Такмичарске комисије ова утакмица одиграна је данас 10. новембра. Изабраници тренера Зорана Костића  начинили су подвиг и савладали Мачву 1926 резултатом 1 :0.  Гол одлуке  постигао је почетком другог полувремена Стефан Тешић. После овог тријумфа  Слога је поправила своју позицију на табели, са 21 бодом заузима седмо место, четири мање од две првопласиране екипе Слоге из Пожеге и Јединства из Уба. У наредном колу Слога је домаћин екипи Смедерева, утакмица се игра у суботу са почетком у 13 часова.

Стефан Тешић пресудио у Богатићу
Стефан Тешић пресудио у Богатићу

Полуфинале КУП-а ОФС Ужице

ЈЕДИНСТВО ПУТЕВИ У ПЕРУЋЦУ

У полуфиналу КУП-а за подручје Општинског фудбалског савеза Ужице у Перућцу се састају домаћи Перућац и Јединство Путеви из Ужица.  Утакмица се игра сутра 11. новембра са почетком у 13,30 .  Перућац је у четврфиналу овог такмичења савладао Тару из Кремана са 4 :0.

  • Ужички зонаш је фаворит у овом мечу.  И поред тога ми ћемо учинити све да изненадимо Ужичане и пласирамо се у  финале КУП-а.  У екипи је добра атмосфера, форма је у успону што се најбоље могло видети минулог викенда када смо убедљиво са 4 :0 савладали месног ривала Вишесаву – каже секретар Перућца Мирослав Лакић.

М.А.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pin It on Pinterest