Фудбал: Полетарац Павловић спасао Слогу у Севојну

ФК Слога - Бајина БаштаФК Слога - Бајина БаштаФК Слога - Бајина Башта

Овог викенда одиграно је 18. коло у Западно – моравској зони  и 16. коло првенства Златиборске окружне лиге. Наши представници забележили су једну победу ( Вишесава је са 5 :2 у Ужицу  савладала последњепласирани Први партизан ) , Слога је у Севојну однела бод- 0: 0, а Перућац је у Бакионици од истоимене екипе поражен са 4 :0).  Веома важан бод Слога је освојила на врућем гостовању у Севојну, а јунак меча и најбољи појединац на терену био је 17-годишњи  голман Павловић. У 53. минуту бравурозном интервенцијом одбранио је ударац са беле тачке који је извео искусни нападач Севојна Филип Карадаревић. Имао је млађани Павловић још неколико одличних интервенција и извештач „Спортског журнала“ с правог га је прогласио за најбољег актера овог узбудљивог меча у којем су обе екипе имале  по неколико врло изгледних прилика да затресу противничке мреже. Тренер Владимир Јашић се определио за овај састав Слоге : Павловић, Н. Живковић, (Немања Живковић), Петковић, Тошић, Николић (Глигић), Божић, Аврамовић, Андрић, Јевтић (Милосављевић), Мијатовић, Илић (Јанковић). Судија Ђорђевић из Гуче коректно је обавио свој део посла.

Резултати 18. кола , Севојно – Слога 0:0, Полет (Љ) – Полимље 4: 0, Омладинац – Златар 4: 3, Парменац – ФАП 1: 3, Слобода – Црнокоса 1: 0, Јасен – Пријевор 3 :0, Рампа – Полет (Т) 1: 1. Слободна је била екипа Јединство Путеви.

После овог кола Слога је са три бода предности  на челу табеле Западно – моравске зоне, испред чачанске Слободе која је избила на друго место.  Слога има 38, Слобода 35, а Јединство Путеви 34 бода. У наредном 19. колу Слога 3. априла на свом терену дочекује фењераша екипу Парменца.

После данашњег 16. кола у Златиборској окружној лиги Вишесава је трећа на табели са 35 бодова иза Савинца и Чајетине, а Перућац је 12. са 10 освојених бодова. Наредног викенда игра се дерби, Вишесава ће угостити лидера екипу Савинца, а Перућац дочекује ужички Први партизан.

Портал ББ Глас

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pin It on Pinterest