ФК Слога:КАДЕТИ ИГРАЈУ ДЕРБИ У СУБОТУ

Радост кадета након победе над ЗлатиборомРадост кадета након победе над ЗлатиборомРадост кадета након победе над Златибором

Кадетска селекције Слоге, предвођена тренером Дејаном Тимотијевићем, одлично је стартовала у првенству Друге Западно-моравске лиге. Куфини изабраници  у првом колу на свом терену победили су Полимље са 6:2. У другом  су у гостима надиграли кадете суперлигаша Златибора. Било је 2:1 за Бајинобаштане.

Тимотијевић и Ристивојевић
Тимотијевић и Ристивојевић

– Радује нас добар старт. То нам даје наду да ћемо се борити за прво место и прелазак у Прву Западно-моравску лигу. У суботу у 10 часова на терену са вештачком травом у Спортском центру “Браћа Милутиновић“ одиграће се дерби трећег кола. У госте стиже тим Гаучоса из Чачка, један од најозбиљнијих кандидата за трон. Утакмица се игра у 10 сати. Очекујемо још једну добру игру нашег тима и нове бодове који би нас задржали на врху табеле- каже  Милисав Ристивојевић, директор Слогиних млађих селекција.

Истог дана у 16 часова сениорски тим Слоге, у оквиру петог кола Западно-моравске зоне , дочекује Омладинац из Заблаћа. После  победе над Севојном и Парменцем, тренер Владимир Јашић се нада наставку успешне серије.

У наредном колу пионири играју у Ивањици против Јавора, а петлићи у Пожеги са Рампом. У развојној лиги Перућац, кога чине играчи из Слогине Школе фудбала, угостиће Слободу из Ужица.

                                                                                                                  М.А.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pin It on Pinterest