ФК СЛОГА: Судије нас покрале у Пријепољу

ByББ ГЛАС

23. октобар 2018. , , ,
Судије својим грешкама директно утиуцале на резултат Слоге и ПолимљаСудијска тројка скројила резултат у Пријепољу

После пет узастопних победа и продора ка врху табеле Западно- моравске зоне, Слога је заустављана у Пријепољу, по речима управе клуба, на изузетно неспортски начин од стране судијске тројке из Горњег Милановца. Полимље је победило са 1:0 голом из пенала постигнутим у 21. минуту.

-Домаћину свака част, ту немамо ни најмање замерке, али судијској тројци из  Горњег Милановца никад нећемо опростити. Главни судија  Никола Петровић досудио је непостојећи пенал за домаћина. Ђорђевић је избацио лопту, противнички играч га је ударио по нози. Уместо да досуди прекршај у нашу корист, он је показао на белу тачку. После тога тројка у црном није дозвољавала да се резултат промени. У 35. минуту један играч Полимља зауставио је руком лопту у свом казнном простору. Био је то очигледан пенал за нас, али судија на то није реаговао. Сецкао је игру, враћао лопту назад, понављао извођење аута све са циљем да се што мање игра.  Било је шест измена играча и пуно мањих прекида, а  надокнада времена трајала је само три минута- каже председник Слоге  Предраг Живковић.

У ујдурми против Слоге учествовали су и Петровићеви помоћници  Милица Алексић и Никола Кубировић.

-Махали су стално на нашу штету. Имам утисак да се ово све смишљено ради да се Слога не би умешала у трку за прво место. Фаворизује се неки други клуб. Судија Петровић судио нам је и у Ариљу када је доделио нашем тиму шест ,а  у Пријепољу  четири жута картона. Послаћемо захтев за његово изузеће. Друго ништа не можемо- огорчено вели председник Живковић.

Четири кола пре краја Слога се налази на петом месу са 16 бодова. Водећа је Будућност из Ариља са 25 бодова. Прати је Таково са 22 бода. Слогаши сумњају да су судије баш судиле у корист тог клуба из њиховог града пошто у Слоги виде главног препреку на путу ка Српској лиги.

                                                                                                                   М.А.

 

 

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pin It on Pinterest