Кадети СЛОГЕ на тренингуКадети СЛОГЕ на тренингуКадети СЛОГЕ на тренингу

Корона вирус изазвао је доста проблема у одржавању спортских активности. Због њега, пролећна првенства су углавном прекидана. Јесења сезона на фудбалским теренима кренула је уз низ прописаних мера и игра се без присуства гледалаца.
Од Слогиних селекција у новом првенству прва ће стартовати пионирска идућег викенда. Она се такмичи у Западно -моравској лиги. О њој се брине тренер Ратко Веселиновић.

Селекције Слоге и Црвене звезде
Селекције Слоге и Црвене звезде

-Пионири спремно улазе у трку за бодове. Током припремног периода одиграли су више контролних утакмица уз поштовање свих мера како не би дошло да млади фудбалеру буду заражени вирусом. Противници су били Дрина из Љубовије, Црвена звезда, Војводина, Јединство Путеви Ужице и ИМТ из Београда – каже директор млађих Слогиних селекција Милисав Ристивојевић. Он истиче да је и кадетски тим добро се припремио, под надзором тренера Дејана Тимотијевића, за старт у првенству Западно- моравске лиге које креће 22. августа, кад и Западно-моравска зона у којој ће наступити сениорски састав Слоге. И та селекција играла је више утакмица са реномираним противницима међу којима је била и Црвена звезда. Директор Ристивојевић напомиње да су у тренажном процесу петлићи и полазници Школе фудбала, са којима раде Илија Милекић, Милорад Александрић и Дејан Тимотијевић. У наредних петнаест дана њима предстоји неколико утакмица са представницима других клубова.

Текст и фото: М.Андрић

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pin It on Pinterest