ФК Слога – Милисав Ристивојевић директор Омладинске школе

ФК СлогаМилисав Ристивојевић са судијама Милисав Ристивојевић са судијама

У жељи да  појача рад са млађим играчима, управа Фудбалског клуба Слога из Бајине Баште одлучила је да именује директора за млађе селекције. Ту дужност поверила је дугогодишњем спортском раднику Милисаву Ристивојевићу. Он је члан Слогине управе и комесар за безбедност.

– Овим потезом најављујемо да ће се знатно више пажње посветити развоју младих фудбалера који ће у догледно време чинити окосницу нашег сениорског састава. Милисав Ристивојевић ће се бринути о младим играчимa и њиховим тренерима из омладинске, кадетске, пионирске селекције као и о петлићима и Школи фудбала – каже председник клуба Предраг Живковић.

Својевремено Ристивојевић је био фудбалер, потом успешан фудбалски судија и спортски радник. Од њега се очекује да допринесе квалитетнијем раду млађих селекција.

– Неће нам бити приоритет резултати млађих селекција. Наш први задатак биће да стварамо играче који ће моћи, кад за то дође време, понесу дрес сениорског тима. Kвалитет нашег рада биће мерен по томе колико ће играча из омладинског тима наћи се у сениорском саставу Слоге. Тако ћемо клубу обезбедити да му окосницу чине  играчи поникли у њему. О млађим селекцијама бринуће се пет тренера – истиче Милисав Ристивојевић.

Текст и фото: М. Андрић

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pin It on Pinterest