ФК Слога – Филиповић замена за Тешића

ПОВРАТАК Симић, Филиповић и ЂерићПОВРАТАК Симић, Филиповић и Ђерић ПОВРАТАК Симић, Филиповић и Ђерић

Агилна управа Слоге, на челу са председником Предрагом Живковићем, експресно је решила проблем настао одласком свог најбољег стрелца Стефана Тешића у редове јесењег шампиона Српске лиге „ Запад“ Слогу из Пожеге. Подрињцима је приступио некад њихов први стрелац Милован Филиповић (25).

-После  две године играња у  прволигашу Лозници и једне сезоне у Златибору, вратио сам се у матични клуб. Надам се да ћу бити ефикасан као кад сам носио Слогин дрес пре одласка из ње- каже Милован Филиповић.

После два дана припрема у Слогине редове дошла су два играча ФК Перућац. Реч је о деветнаестогодишњацима Лазару Ђерићу и Јовану Симићу. Ђерић је  у том клубу провео пола године након одласка из Слоге. Јован Симић играо је за млађе категорије Мачве из Шапца, а две сезоне за Перућац у Златиборској окружној лиги. Истакао се головима па је то била најбоља препорука да дође у редове бајинобаштанског српсколигаша.

-Трудићу се да добијем поверење тренера Зорана Костића и будем у групи играча који ће конкурисати за стартну поставу- каже Јован Симић.

ИЗ ХАЛЕ НА ТЕРЕН -Тренинг Слоге
ИЗ ХАЛЕ НА ТЕРЕН -Тренинг Слоге

Припреме теку по плану. Ради се комбиновано на терену покривеном снегом и у Градској хали. У очекивању прве контролне утакмице против  Борца из Чачка, заказане за 6. фебруар ,требало  би да Слога добије два појачања,. Једно у нападу, друго у везном реду – каже шеф Стручног штаба, у коме су Андрић, Стојановић и Новаковић, Зоран Костић.

Текст и фото М.Андрић

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pin It on Pinterest