Финале купа ОФС Ужице: Ужичка Слобода на пенале боља од Перућца

Тријумф Ужичана у Перућцу након пенала0Тријумф Ужичана у Перућцу након пенала
Малешевић, Митровић,Ђокић ( Перућац) заустављају Томића ( Слобода)

ПЕРУЋАЦ- СЛОБОДА (У) 5: 6 ( 1:1; 1:0)
Игралиште у Перућцу. Гледалаца:150. Судија Александар Миливојевић (Ужице). Стрелци: Шерфези у 30. минуту за Перућац, а Дабић у 60. за Слободу. Стрелци из пенала за Перућац: Јевтић, Малешевић, Максимовић, Бодирога, а за Слободу Дабић, Ивановић, Ђукић,Врбић и Тешић.
ПЕРУЋАЦ- Бодирога, Ћосић, Јевтић, Митровић, Шерфези, Ђокић,( Живановић), Обрадовић ( Гвозденовић), Јаковљевић, Максимовић, Малешевић, Матић.
СЛОБОДА ( У)- Цвијић, Гудурић, Радојевић, Митровић ( Радоичић), Врбић, Тешић, Цветић (Ђукић), Томић, Станимировић ( Мировић) , Ивановић, Дабић.

Пехар капитену Слободе Цветићу  уручио секретар Савеза Предраг Витић

Водећи тим Златиборске окружне лиге пружио је добар отпор комбинованом саставу Слободе у финалу Kупа Општинског фудбалског савеза Ужица. Мало је недостајало да изабраници Ивана Максимовића направе изненађење. Ипак, до тога није дошло јер су Ужичани имали више среће у извођењу пенала.
У првом полувремену Перућац је имао благу теренску надмоћност и две прилике за гол. Једну није икористио Матић ,а другу је Шерфези реализовао. Учинио је то пошто је Максимовић извео корнер, а Малешевић главом вратио лопту у петерац гостију. Натрчао је Шерфези и главом је послао под пречку.
У других 45 минута физички боље припремљени Ужичани доминирали су тереном уз напомену да је Перућац прокоцкао две стопостотне прилике за гол. Резултат је поравнат у 60. минуту преко Дабића после добре акције Станимировића и Тешића.
Пехар капитену победничке екипе Александру Цветићу предао је секретар ОФС Ужица Предраг Витић.
Текст и фото: М.Андрић

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pin It on Pinterest