Филип Пајевић нови тренер и играч КК Студент

Екипа КК Студент са додсадашњим првим тренером АрсеновићемЕкипа КК Студент Екипа КК Студент са додсадашњим првим тренером Арсеновићем

У кошаркашком клубу Студент из Бајине Баште, члану Прве регионалне лиге Србије – група Запад, дошло је до промене у стручном штабу. Дужност тренера поверена је интернационалцу Филипу Пајевићу. Он је дошао на место Јована Арсеновића који је остао у стручном штабу као Пајевићев помоћник.

Филип Пајевић, нови тренер КК Студент из Бајине Баште
Филип Пајевић

Студент је играчки знатно ослабљен па му предстоји борба за очување ранга. У последњој утакмици, играној у Kосјерићу против Плане, Бајинобаштани су доживели пораз од 50 кошева разлике. У том циљу, управа је ангажовала Београђанина Душана Змијаревића. Он игра на позицији центра. Тренер Пајевић ће такође бити играч па се очекује да ће њих двојица, уз одличног Селаковића и његове саиграче, дати пун допринос да Бајинобаштани изборе опстанак.

На крају јесење сезоне, која је завршена 28. децембра, KK Студент заузео је 12. место са три победе у конкуренцији 14 клубова. Наставак првенства заказан је за 18. јануар. Студент дочекује водећу екипу Kлика из Ариља. И ту утакмицу ће највероватније играти у Kосјерићу због радова у Градској хали у Бајиној Башти.

 

М. Андрић

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pin It on Pinterest