МЛЕКАРА СПАСОЈЕВИЋ- ЗАПИС ТАРЕ- НОВИСАД

Новосадски сајам уручио је на свечаности у Мастер центру признања произвођачима за квалитет производа и услуга у робним групама месо, производи од меса, млеко, млечни производи, сиреви и сладоледи, кондиторски производи, семенски материјал биљног порекла, јестива уља и сродни производи, конзумна јаја, производи на бази жита и брашна. Оцењивање квалитета производа и услуга организовано је поводом 88. Међународног пољопривредног сајма, који би требало да буде одржан од 18. до 24. септембра.

Велико признање стигло је на адресу Млекаре Спасојевић  из Бајине Баште која се окитила са 19 златних медаља и тиме понела титулу апсолутног шампиона квалитета.

 

– Пријавили смо наших 19 производа и за свих 19 добили златне медаље.  Хвала нашим потрошачима, технолозима, нашим малим произвођачима на поверењу и труду  и свим запосленима који вредно раде 365 дана у години како бисмо добили најквалитетније могуће производе на тржишту. Труд и тежња као истинском добру се исплати – поручују из ове компаније.

Млекара Спасојевић је породична компанија, са седиштем у насељу Црвица, на територији општине Бајина Башта. Основна делатност је прикупљање млека, његова прерада и производња млечних производа. Запис Таре је заштићена робна марка Млекаре Спасојевић за млекосиреве и млечне напитке.

Портал ББ глас

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *