Забавно вече пензионера у Костојевићима

У организацији Месног одбора пензионера Костојевићи у том месту одржано је забавно вече поводом освајања златне медаље у стрељаштву екипе Удружења пензионера Бајине Баште на Олимпијади Србије „Треће доба“ одржаној у Врањачкој Бањи. Уједно је то била прилика да се обележи и годишњица Месног одбора пензионера из Kостојевића. У пуној сали бившег мотела, уз музику, песму, пиће и вечеру, веселило се  око 100 пензионера.

Костојевићи -Прво коло повела председница МО Зорица Тадић
Прво коло повела председница МО Зорица Тадић

– Желели смо да обележимо вредан спортски успех и годишњицу нашег Месног одбора. Освојити прво место у конкуренцији 280 екипа је прави подвиг, поготово што је у неким саставима било оних који су својевремено годинама се активно бавили стрељаштвом. Дружење је протекло како смо и очекивали. Хвала свима који су дошли да са нама поделе радост – казала је председница Месног одбора пензионера Kостојевићи Зорица Тадић. Пехари и медаље са Олимпијаде били су изложени у мотелу у Kостојевићима током забавне вечери.

Бајинобаштанску екипу на Олимпијади Србије „Треће доба“ у стрељаштву чинили су Петар Јеремић, Зорица Тадић и Божо Алексић. И годину дана раније пензионери су са истог такмичења донели златну медаљу у фудбалу.

Текст и фото: М. Андрић

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

један × пет =

Pin It on Pinterest