СЛОГИНО СЈАЈНО ПРОЛЕЋЕ

ByББ ГЛАС

24. мај 2018. ,
sloga-bajina-basta-fudbaleriСлога Бајина БаштаФудбалери Слоге Бајина Башта

Зона Дрина

Четири кола пре краја првенства у зони Дрина Слога је стигла до шестог места. Кренула је са 14. претпоследњег са свега 12 јесењих бодова, а сад их има 40. У минулом делу пролећне  сезоне забележила је 9 победа и по један реми и пораз. Последња три бода донета су из Љига где су изабраници Ратка Веселиновића са 3:0 победили Спартака. Голове су постигли Ивановић у 5, М.Костадиновић у 10. и Филиповић у 19. минуту. Слогина стартна постава у Љигу изгледала је овако: Голубовић, Андрић, Митровић, Јашић, Ж. Костадиновић, Максимовић, Ивановић, Божић, Јанковић, М.Костадиновић, Филиповић.

-У клубу су коначно ствари дошле на своје место. Тренер Веселиновић  формирао је играчки погон који показује да има потенцијал за веће домете. Играмо заиста добро и то се одражава на резултате. Штета је што јесенас клуб није био овако организован, не бисмо имали премца у трци за прво место- каже капитен Душан Јанковић.

У Слоги очекују да у преостала четири кола остваре добре резултате и да на крају сезоне заузму Свака част момцима. Прави су спортисти. Срцем се боре за свој клуб и град. Ствари су се промениле и све иде како ваља. Људи то препознају, јављају се са жељом да помогну. Ја и моји сарадници трудимо се да створимо што боље  услове за рад свих Слогиних селекција- истиче председник клуба Предраг Живковић.

ДЕРБИ ПЕРУЋЦУ, ПОРАЗ ВИШЕСАВЕ   

У Златиборској окружној лиги игран је дерби између трећепласираног Перућца и другопласиране Ариљске рампе. Сусрет у Перућцу завршен је победом домаћина. Голове су постигли Јевтић у 75. минуту из пенала и Василић у 81. .инуту. Овом победом  Перућац је смањио заостатак за Ариљском  на два бода. Вишесава је била гост Лауша. Домаћин је победио са 1:0. Вишесава се, четири кола пре краја првенства, налази на претпоследњем месту па јој предстоји борба за опстанак.

М.А.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pin It on Pinterest