Фудбалски викенд: Порази Слоге, Перућца и Вишесаве

Играчи Слоге на утакмици са Сјеничанима

Минулог викенда сва три наша фудбалска представника доживела су неуспехе, Слога и Вишесава поражени су као домаћини  а Перућац у гостима у Бродареву.

Слога је у оквиру 13. последњег кола Западно-моравске  зоне  изгубила од имењакиње Слоге из Сјенице са 1: 0, Победник је решен већ у 5. минуту када је нападач Сјеничана Аднан Ђерлек ударцем са 16 метара савладао голмана Голубовића. Бајинобаштански зонаш само је једном озбиљније припретио, у 10. минуту полушансу имао је Ђурић и то је било све што су домаћи направили током целе утакмице.   Очито да Слога данас није имала свој дан, а у опште сивило уклопио се и ужички судија Алекса Шаренац  који је пропустио да досуди најстрожу казну за домаћу екипу.

СЛОГА  играла у овом саставу: Голубовић, Андрић ( Станић), Милосављевић, Ђурић, Ж.Костадиновић,Ђорђевић, Николић (Тарабић), Божић (Стевановић), Јанковић, М.Костадиновић, Јашић.

 

 

Радост играча из Сјенице
Детаљ са утакмице Слога ББ – Слога -Сјеница

 

На зимску паузу Слогаши одлазе са укњижена 23 бода, колико је сакупила и екипа Севојна. На табели је трећа, а лидерску позицију преузело је Таково из Горњег Милановца  са 34 бода, други су Ариљци са 31 бодом.

У Златиборској окружој лиги играно је такође последње коло.Перућац је од јесењег првака Јасена поражен уБродареву са 2:о, а истим резултатом Чајетина је као гост савладала ФК Вишесаву. Прва два места на табели заузимају Јасен са  42 и Чајетина са 33 бода, а Перућац трећи са бодом мање.

Вишесава ће презимити на 11 месту са освојених 14 бодова.

Р.Б.- Фото: М.Андрић

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

17 − 9 =

Pin It on Pinterest