Одличним играма кадетска селекција Слоге, коју води тренер Дејан Тимотијевић, коло пре краја освојила је прво место Другој Западно-моравској лиги и тако утрла пут ка пласману у Прву лигу те регије. У претпоследњем колу Слога је на свом терену победила Киндера  са 3.1. Голове су дали Лазар Савић, Ђорђе Панић и Пантелија Милосављевић. Био је то дерби кола у коме су Бајинобаштани доминирали и заслужено дошли до бодова.

Sloga- Kinder
Детаљ са утакмице Слога – Киндер

– Ово нам је то шеста победа ове јесени. Две утакмице смо одиграли нерешено, у Чачку против Школе фудбала и Ужицу са Јединством путевима. Ниједанпут нисмо осетили горчину пораза. Сад имамо  пет бодова више од Гаучоса из Чачка. Преостаје нам да одиграмо последње коло у Косјерићу против Црнокосе – каже тренер Дејан Тимотијевић.

У клубу су сви задовољни игром кадетске селекције и верују да ће изборити пласман у виши ранг. Део заслуга за добар рад и резултате у млађим селекцијама Слоге припада и њиховом директору Милисаву Ристивојевићу.

-Тренер Тимотијевић добро ради, играчи су вредни и талентовани. То се најбоље види из резултата. Нећете веровати, али је истина да је екипа Киндера пред утакмицу са Слогом била у карантину на Митровцу у жељи да буде што спремнија.. Наши дечаци су још једном одиграли одлично и нису дозволили било какво резултатско изненађење- каже Милисав Ристивојевић.

М.Андрић

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

12 + 14 =

Pin It on Pinterest